// Pentru tine / Produse bancare / P2P Transfer

P2P Transfer

Deja te-ai obișnuit să transferi bani de la card la card (P2P) rapid și ușor? Ne extindem serviciile, oferind clienților tuturor băncilor moldovenești nu doar posibilitatea de a transfera bani de la card la card (P2P) pe teritoriul țării și în străinătate, dar și posibilitatea de a primi transferuri din străinătate direct pe cardul moldovenesc!

Pentru a face un transfer, nu ai nevoie de o autentificare preliminară sau de alte acțiuni suplimentare. Mai mult decât atât, nu percepem niciun comision pentru primirea transferurilor P2P pe cardurile FinComBank! Pe platformele băncii Fincombank.com și Clickpay.md, poți trimite bani rapid și simplu:

  • de pe orice card Mastercard din străinătate – pe orice card moldovenesc Visa sau Mastercard!
  • de pe orice card emis de oricare bancă moldovenească - în orice colț al țării, transferurile fiind posibile între cardurile din același sistem de plăți și între cardurile diferitor sisteme de plăți!

Începând cu 7 aprilie 2020 serviciul de transfer de bani din Moldova în străinătate este disponibil numai în Internet sau Mobile Banking FinComPay. Mai detaliat despre FinComPay aflați AICI